Nosaltres i la nostra flota

Intrade Air està formada per un grup d'apassionats de l'aviació que realitza formació de pilots, treballs aeris, vols xàrter i aerotaxis. La formació i els treballs aeris els realitzem des de l'Aeroport de Sabadell. Els xàrters i aerotaxis normalment es realitzen des de l'Aeroport de Barcelona. Treballem per a diversos centres de formació ATO i oferim els nostres serveis a diverses empreses del sector aeronàutic.

Tots els nostres pilots posseeixen la llicència de Pilot Comercial d'Avió i són instructors de vol.

Intrade Air és marca comercial de Intrade Consulting, S.L., companyia constituïda fa més de 20 anys. Podeu veure totes les dades fiscals en el nostre avís legal.

LA NOSTRA FLOTA


Piper Warrior IIIPiper Warrior III PA-28-161 (2 unidades)

Monomotor de pistó. Per a 4 persones (3 + 1 pilot), autonomia de 4 hores i velocitat de creuer de 100 kts (185 km / h). Ideal per a vols d'iniciació i viatges de curta durada. Un exemple de viatge pot ser una volta per la Costa Brava o Els Pirineus. Preu per hora de vol 370 €.

 

 


Piper MeridianPiper Meridian PA-46-500TP

Monomotor turbohèlix. Per a 6 persones (5 + 1 pilot), autonomia de 5 hores i velocitat de creuer de 260 kts (482 km / h). Avió pressuritzat ideal per a viatges llargs i vols instrumentals (nocturns o amb mala visibilitat). En aquest avió es prima la comoditat. Un exemple de viatge pot ser un vol a Londres, París o un vol nocturn a Eivissa. Preu per hora de vol 1.090 €.

 

 

piper-seminole1-300x148.pngPiper Seminole PA-44-180T (Turbo)

Bimotor de pistó. Per a 4 persones (3 + 1 pilot), autonomia de 6 hores i velocitat de creuer de 155 kts (287 km / h). Avió ideal per a viatges llargs. Un viatge ideal és una visita a les Balears. Preu per hora de vol 520 €.