Pilot Per Un Dia

PP1D

PILOT PER UN DÍA

Més detalls

En comprar aquest producte pot recollir fins a 42 Punts de la targeta. El total del carret 42 Punts de la targeta que es pot convertir en un val de 8,40 €.


420,00 € amb impostos

Especificacions

Temps de vol (inclou vol, rodadura i esperes) 60 minuts
Vol compartit No (el vol és per a tu sol i pots convidar a dues persones més)

Més informació

PILOT PER UN DÍA

Aquesta experiència inclou:

 • Explicació teòrica d'1 hora en terra sobre maneig de l'avió: controls primaris de vol, aerodinàmica bàsica, legisñlación bàsica, etc. Inclou un briefing sobre el vol que es realitzarà.
 • Vol real d'1 hora en avió monomotro Piper Warrior III o similar de 4 places acompanyat per un pilot instructor.
 • Pots portar a dos acompanyants més pel mateix preu (sempre que no se superi el pes màxim en enlairament de l'avió).
 • Diploma acreditatiu.

Condicions:

 • Sortida des de l'Aeroport de Sabadell (aparcament gratuït).
 • La data i hora de vol s'acordarà i pot ser alterada per condicions meteológicas adverses.
 • La durada total de l'experiència és de 3 hores i es realitza qualsevol dia a l'Aeroport de Sabadell.

1 altres productes de la mateixa categoria:

 • Viaducte de Millau El viaducte de Millau, a Avairon (França), va ser inaugurat el 14 de desembre de 2004 després de 36 mesos de treballs de construcció. L'estructura aconsegueix una altura màxima de 343 metres sobre el riu Tarn, i una longitud de 2460 m, entre el Causse du Larzac i el Causse Rouge; té set pilars de formigó, i el tauler té una amplada de 32 metres. Prop de 3000 persones van treballar en aquest projecte, que va costar gairebé 400 milions d'euros. El viaducte de Millau va ser concebut formalment per l'enginyer francès Michel Virlogeux.

  Viaducte de Millau

 • Piper Warrior III Tripulació: 1 pilot i 3 passatgers. Pes màxim a l'enlairament: 975 kg (2 148,9 lb). Planta motriu: 1 × Motor de cilindres oposats Lycoming O-320-E2A. Potència: 109 kW (150 HP; 148 CV). Abast: 867 km (468 NM; 539 SM). Sostre de vol: 4 400 m (14.436 ft). Velocitat creuer (Vc): 200 km / h (124 MPH; 108 kt).

  Piper Warrior III

 • A bord

  A bord

 • Aterrant a Menorca L'Aeroport de Menorca (codi IATA: MAH, codi OACI: LEMH) és un aeroport espanyol d'Aena que dóna servei a l'illa de Menorca. Es tracta d'un aeroport internacional amb connexions tant amb les altres Illes Balears, com amb la península, i també diversos països europeus: Regne Unit, Alemanya i Itàlia principalment. Es troba a 4 km de la ciutat de Maó, la capital de l'illa.

  Aterrant a Menorca

 • Sortint de Menorca Sortint de Menorca per la costa nord en direcció a Sabadell amb un temps estimat de vol de 1 hora i 30 minuts.

  Sortint de Menorca

 • Embassament de Sau L'embassament de Sau, al terme municipal de Vilanova de Sau, al peu del massís de les Guilleries, pertanyent a la conca del riu Ter, forma part d'un sistema de tres pantans (al costat dels de Susqueda i Pasteral) que uneix les comarques d'Osona i de la Selva, a Catalunya. El pantà, inaugurat el 1962, va cobrir el poble de Sant Romà de Sau, les restes del qual, especialment del campanar del temple, són visibles quan el nivell de l'aigua embassada és baix i fins i tot en èpoques de sequera prolongada el poble queda al descobert i és possible visitar-lo.

  Embassament de Sau

 • Seguint el riu Tarn El riu Tarn (del llatí tarnis, que significa ràpid o encaixonat) és un riu del sud de França, que flueix paral·lel als Pirineus. Afluent del riu Garona, discorre pels departaments de Losera, Avairon, Tarn i Tarn i Garona. Té 381 km de longitud i drena una conca de 15.700 km². El Tarn passa prop de les poblacions de Millau, Albi, Montauban i Moissac. Entre els afluents del Tarn, es pot citar els rius Tarnon, Dourbie, Agout i Avairon. El viaducte de Millau, el pont més alt del món, permet que l'autopista A75 travessi la vall del Tarn prop de Millau. La seva inauguració va tenir lloc al desembre de 2004.

  Seguint el riu Tarn